Meistä

Tervetuloa Sijoitusrahastot-sivustolle, yhteen Suomen suurimmista henkilökohtaisen talouden blogeista. Täältä löydät tietoa kaikenlaisesta sijoittamisesta, erilaisista sijoituskohteista, sekä maailman parhaista sivustoista, joilla voit aloittaa sijoittamisen heti tänään helposti ja nopeasti. 

Sijoitusrahastot-blogi sai alkunsa vuonna 2016, ja se toimi ensin pienenä vapaa-ajan projektina, jonka päätarkoituksena oli tarjota sijoittamisesta kiinnostuneille suomalaisille lisätietoa ja vinkkejä. Sivusto keräsi nopeasti suosiota, ja alkoi kasvaa rivakkaa tahtia.

Vuonna 2019 Lontoossa, Englannissa päämajaansa pitävä mediatalo, Finixio Ltd, osti Sijoitusrahastot-sivuston. Kyseinen mediatalo omistaa rahoitukseen ja sijoittamiseen erikoistuvaa mediaa ympäri Eurooppaa.

Yhdessä Finixio Ltd:n kanssa me pystymme tuomaan entistä laadukkaampaa sisältöä lukijoillemme.

HE KIRJOITTAVAT SIJOTUSRAHASTOT-SIVUSTOLLE

Sijoitusrahastot.org kirjoittajat

Copywriterimme jakavat kokemuksiaan sijoittamisesta ilmaisten oppituntien ja erityyppisten artikkeleiden kautta. Löydät parhaat vinkit sijoittamiseen tältä sivustolta.

teppo
Eemi Tirronen
Teresa P

MEIDÄN TEHTÄVÄMME

Me tarjoamme sinulle kaiken olennaisen tiedon jokapäiväisen talouden hoidosta, sijoittamisesta, sekä lainoista helposti yhdessä paikassa. Pyrimme tuottamaan sisältöä laajalti henkilökohtaisen rahoituksen eri osa-alueilta, jotta sinä saisit mahdollisimman paljon hyötyä irti tältä sivustolta. 

Ota kuitenkin aina huomioon, että neuvojen sopivuus sinulle riippuu tietenkin aina omasta, henkilökohtaisesta elämäntilanteestasi. Tämän vuoksi pyrimme tarjoamaan tietoa ja vinkkejä laajalti sijoittamisen ja henkilökohtaisen rahoituksen saralla, jolloin jokainen voi löytää ne itselleen parhaiten sopivat neuvot juuri tähän hetkeen. 

Tästä johtuen olemme paljon muutakin, kuin vain yksi sijoitusblogi muiden joukossa. Kirjoitamme eri aiheista, jotka koskettavat myös sinun taloutesi hoitoa. Monipuolisten artikkeleiden lisäksi olemme myös kehittäneet kursseja, joiden avulla opit helposti lisää sijoittamisesta.

Laajennamme sivustoamme koko ajan, minkä vuoksi sinun kannattaa käydä säännöllisesti tarkistamassa, minkälaista päivittäiseen talouteen ja sijoittamiseen liittyvää materiaalia olemme lisänneet sivustolle poissaollessasi. 

KIRJOITAMME SEURAAVISTA AIHEISTA

kryptovaluutta

Kryptovaluutat ovat jo kovaa vauhtia nousemassa käyttövaluuttojen tontille, mutta pelkän maksuvälineen lisäksi nämä digitaaliset valuutat taipuvat paljoon muuhunkin. Tältä sivustolta löydät laajimman valikoiman tietoa eri kryptovaluutoista, niiden hintojen kehityksestä sekä parhaista tavoista sijoittaa niihin. 

osakkeet

Osakkeet ovat suomalaisten suosikkitapa laittaa raha kasvamaan. Ja kun valitset oikeanlaisen paikan sijoittaa, pääset käsiksi kansainvälisiin markkinoihin, ja maailman suurimpien yritysten osakkeisiin suoraan kotisohvalta. Tältä sivustolta löydät kaiken tarvitsemasi tiedon osakesijoittamiseen.

Sijoittaminen on laji, jota voi harjoittaa kymmenin eri tavoin. Pelkän pitkän aikavälin sijoittamisen lisäksi voit myydä lyhyeksi, käydä aktiivisesti kauppaa CFD-sopimuksilla tai futuureilla, tai kopioida ammatikseen sijoittavien sijoittajien salkkuja. Sijoitusrahastot.org tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen kattauksen oppaita sijoittamisen eri tyyleihin ja tapoihin.