Vastuuvapauslauseke

Tämä vastuuvapauslauseke (“Vastuuvapauslauseke”, “Sopimus”) on sopimus Finixio Oy:n (“Finixio Oy”, “me”, “me” tai “meidän”) ja sinun (“Käyttäjä”, “sinä” tai “sinun”) välillä. Tämä vastuuvapauslauseke sisältää yleiset ohjeet, ehdot ja ehdot Sijoitusrahastot.org -verkkosivuston ja sen tuotteiden tai palvelujen (yhdessä “Verkkosivusto” tai “Palvelut”) käyttöön.

Edustus

Kaikki tällä verkkosivustolla esitetyt näkemykset tai mielipiteet heijastavat Finixio Oy:n, sen alijäsenten, sisällöntuottajien tai työntekijöiden näkemyksiä ja mielipiteitä. Millään näkemyksillä tai mielipiteillä ei ole tarkoitus paheksua mitään uskontoa, etnistä ryhmää, klubia, organisaatiota, yritystä tai yksilöä.

Sisältö ja julkaisut

Et saa muokata, tulostaa tai kopioida mitään verkkosivuston osaa. Tämän Verkkosivuston minkään osan sisällyttäminen mihinkään muuhun työhön, joko painetussa tai sähköisessä tai muussa muodossa, tai minkä tahansa Verkkosivuston osan sisällyttäminen millekään muulle verkkosivustolle upottamalla, kehystämällä tai muuten ilman Finixio Ltd:n nimenomaista lupaa on kielletty.

Voit lähettää kommentteja Verkkosivustolla olevasta sisällöstä. Lataamalla tai muutoin asettamalla tietoja Finixio Oy:n saataville annat Finixio Oy:lle Rajoittamattoman, pysyvän oikeuden jakaa, näyttää, julkaista, jäljentää, käyttää uudelleen ja kopioida sen sisältämiä tietoja. Et saa esiintyä toisena henkilönä verkkosivuston kautta. Et saa julkaista sisältöä, joka on herjaavaa, petollista, säädytöntä, uhkaavaa, toisen henkilön yksityisyyttä loukkaavaa tai muuten laitonta. Et saa julkaista sisältöä, joka loukkaa minkään muun henkilön tai yhteisön immateriaalioikeuksia. Et saa julkaista sisältöä, joka sisältää tietokoneviruksia tai muuta koodia, joka on suunniteltu häiritsemään, vahingoittamaan tai rajoittamaan tietokoneohjelmistojen tai -laitteistojen toimintaa.

Korvaus

Tämä verkkosivusto hyväksyy sponsoroinnin, maksettujen lisäysten tai muiden korvausmuotojen muodossa. Finixio Oy saa palkkioita mielipiteen antamisesta tuotteista, palveluista, verkkosivuista ja muista aiheista. Saadut korvaukset voivat vaikuttaa Verkkosivustolla tehtyyn mainossisältöön, aiheisiin tai viesteihin. Sponsoroitu sisältö, mainostila tai viesti tunnistetaan aina sellaisiksi. Jotkut verkkosivustolla olevista linkeistä voivat olla “kumppanilinkkejä”. Tämä tarkoittaa, että jos napsautat linkkiä ja ostat tuotteen, Finixio Oy voi saada korvauksen.

Korvaukset ja takuut

Vaikka olemme tehneet kaikkemme varmistaaksemme, että verkkosivustolla olevat tiedot ovat oikeita, Finixio Oy ei ole vastuussa mistään virheistä tai puutteista tai näiden tietojen käytöstä saaduista tuloksista. Kaikki verkkosivustolla olevat tiedot tarjotaan “sellaisenaan” ilman takuuta täydellisyydestä, tarkkuudesta, ajantasaisuudesta ilman minkäänlaista nimenomaista tai oletettua takuuta. Finixio Oy ja sen tytäryhtiöt, työntekijät tai edustajat eivät ole missään tapauksessa vastuussa Sinun tai kenenkään muun Henkilön päätöksistä tai toimista, jotka on tehty Verkkosivustolla olevien tietojen perusteella, tai mistään välillisistä, erityisistä tai vastaavista vahingoista, vaikka niin olisi neuvottu. Verkkosivustolla olevat tiedot ovat vain yleisiä tiedoksiantoja, eivätkä ne ole tarkoitettu oikeudellisten, taloudellisten, lääketieteellisten tai minkään muun tyyppisten ammatillisten neuvojen tarjoamiseen. Pyydä ammattiapua, jos tarvitset sitä.

Lisäksi verkkosivustolla ja siihen linkitetyillä sivuilla olevat tiedot voivat muuttua milloin tahansa ja ilman varoitusta.

Varaamme oikeuden muuttaa tätä verkkosivustoa tai palveluita koskevaa vastuuvapauslauseketta milloin tahansa, ja se tulee voimaan, kun päivitetty versio tästä vastuuvapauslausekkeesta on julkaistu verkkosivustolla. Kun teemme niin, tarkistamme päivitetyn päivämäärän tämän sivun alalaidassa. Verkkosivuston käytön jatkaminen tällaisten muutosten jälkeen merkitsee suostumuksesi tällaisiin muutoksiin.

Tämän hyväksyminen

Vastuuvapauslauseke: Hyväksyt, että olet lukenut tämän vastuuvapauslausekkeen ja hyväksyt kaikki sen ehdot. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt tämän vastuuvapauslausekkeen. Jos et hyväksy tämän vastuuvapauslausekkeen ehtojen noudattamista, sinulla ei ole lupaa käyttää tätä verkkosivustoa tai vierailla verkkosivustolla.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja tästä vastuuvapauslausekkeesta, tai haluat ottaa meihin yhteyttä siihen liittyvissä asioissa, voit tehdä sen yhteydenottolomakkeen kautta. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hello@finixio.com tai kirjoittaa ja lähettää kirjeen Finixio Ltd, Tower 42, 25 Old Broad Street, Lontoo EC2N 1HN, Iso-Britannia.

Sijoitusrahastot.org on päivittänyt tämän asiakirjan viimeksi 7.6.2022