Ethereum: Sijoittaminen vuonna 2020

Ethereum on Bitcoinin jälkeen tunnetuin kryptovaluutta. Monet uskovat sen olevan suosituin kryptovaluutta tulevaisuudessa.

Tässä artikkelissa kerromme, miksi Ethereum on paras sijoituskohde. On tärkeää, että sinulla on riittävästi tietoa Ethereumista ennen sijoituspäätöksen tekemistä.

etoro-logo

Kuinka ostaa / myydä Ethereumia

Kaupankäynti Ethereumin ja muiden tärkeimpien kryptovaluuttojen kanssa on tullut uskomattoman yksinkertaiseksi. Sinun ei enää tarvitse luoda tiliä salauspörssissä, koska useat suuret kaupankäyntiympäristöt sallivat sinun vaihtaa Ethereumia ja muita kryptovaluuttoja. 

Tämä tarkoittaa, että voit helposti lisätä Ethereumin sijoitusportfoliosi. 

Suosittelemme seuraavaa kahta kaupankäyntialustaa Ethereumin-kauppoja varten:

  1. eToroE
  2. Binance

Eri kauppapaikkojen hinta saattaa olla erilainen, kuin CoinMarketCapissa näkemästäsi hinta. Ethereumin hinta CoinMarketCapissa on keskimääräinen hinta kaikilla kaupankäyntialustoilla.

Ethereum on merkittävä kryptovaluutta, joten hintaero johtuu usein siitä, että kauppajärjestelmäsi ottaa maksun kryptovaluuttaa vaihtaessasi. Kryptovaluuttamaailmassa kauppojen tekemisestä joutuu aina maksamaan välitysmaksun. Yleensä se sisältyy korkoon, jonka saat useimmissa kauppapaikoissa. 

Osta Ethereum eTorosta

Näyttää siltä, ​​että eToro-ohjauspaneeli näyttää juuri kirjautuessasi sisään.

Etorosta on tullut yksi suurimmista sijoitusalustoista maailmassa. Kun ostat Ethereumin eTorosta, ​​myös omistat sen.

Tilin avaaminen eTorossa on helppoa. He ovat selkeästi tehneet kaikkensa tehdäkseen siitä mahdollisimman yksinkertaisen sijoittamisen aloittamiseksi. EToro onkin suosikkimme, koska se on erittäin käyttäjäystävällinen.

Jos et ole vielä luonut tiliä, aloita tekemällä se.

Kun kirjaudut eToro-tiliisi, sinut johdetaan suoraan ohjauspaneeliin, jossa voit tarkastella kaikkia varoja (osakkeet, salausvaluutat jne.), joihin voit sijoittaa.

Voit etsiä Ethereumia eTorosta

Sivun yläosassa voit kirjoittaa Ethereumin nimen hakukenttään. Vaihtoehtoisesti voit napsauttaa vasemmalla olevaa vähittäismarkkina-nappulaa.  

Voit luoda tilauksen, ostaa ja lopuksi omistaa Ethereumin. Koko prosessiin ei mene enempää kuin viisi minuuttia. 

Miten voin ostaa Ethereumin?

EToro-kaupankäyntiympäristöjen avulla Ethereumin ostaminen ja myyminen on uskomattoman helppoa. Voit ostaa valuuttaa PayPalilla, pankkikortilla tai pankkisiirrolla.

Koska tästä on kysymys, josta monilla on kysyttävää, tarkastelemme joitain tyypillisiä tapoja saada rahaa, jotta näet miten se toimii ja mitä sinulla on mahdollisuus.

Jos suoritat pieniä maksuja kerrallaan, suosittelemme, että käytät PayPalia tai pankkikorttia, kun ostat Ethereumin kanssa.

Suuremmilla summilla saat usein huomattavia säästöjä pankkisi kautta tapahtuvissa tilisiirtoissa.

Osta Ethereum pankkikortilla

Pankkikorteista on tullut yksi yleisimmistä tavoista tallettaa rahaa. Tämä johtuu siitä, että maksu näkyy heti ja voit aloittaa sijoittamisen nopeasti. Tyypillisesti tästä menetelmästä veloitetaan jonkinlainen maksu. 

Luottokortilla maksamisen etuna on, että sinulla on pääsy tililläsi oleviin rahoihisi heti.

ETorossa sinun on maksettava 200 dollarin minimisumma tällä menetelmällä.

Osta Ethereum PayPalilla

Toinen suosittu maksuratkaisu on PayPal, joka toimii paljon kuin pankkikortti. On makuasia, käytätkö maksukortteja vai PayPalia. PayPalin etuna on, että sinun ei tarvitse syöttää maksukenttään korttitietojasi.

Kun päätät maksaa PayPalilla, sinut ohjataan PayPalin verkkosivustolle, jossa hyväksyt maksun. Maksun suorittamisen jälkeen sinulla on pääsy kauppatilillesi.

Se on hyvä tapa, jos haluat sijoittaa Ethereumiin välittömästi.

Osta Ethereum pankkisiirrolla

Monet käyttävät pankkisiirtoa, jos heidän on siirrettävä suuria määriä. Tämä on kuitenkin PayPalia ja pankkikortteja hitaampi vaihtoehto.

Tilisiirto on yleensä halvempi vaihtoehto. Jos haluat ostaa suuria määriä Ethereum-valuuttaa, pankkisiirto voi olla edullisin vaihtoehto.

Kuinka ostaa / myydä Ethereumm-valuuttaa

Binance on vaihtosivusto, jossa voit käydä kauppaa monenlaisilla kryptovaluutoilla. Myös Ethereum kuuluu kryptovaluuttoihin, joilla voit käydä kauppaa Binancessa. 

Binance näyttää klassiselta pörssialustalta, ​​mikä voi etenkin aloittelijalle tuntua hämmentävältä. Teet tilauksen Ethereum-pörssissä ja jos joku haluaa vastata hintaasi, teet kaupat. Binance on siis pörssi, jossa ostaja sopii kaupoista myyjien kanssa. Maksuvaluutoiksi käyvät Bitcoin ja US dollari.

Mikä on Ethereum?

Täällä voit nähdä Ethereumin hinnan Yhdysvaltain dollareina. Lähde: CoinMarketCap.

Ethereum on salausvaluutta, joka toimii samalla tavalla kuin Bitcoin. Monet markkinoiden lukemattomista uusista kryptovaluutoista käyttävät Ethereumin sovellusta rakentaakseen omat salauksensa.

Ethereum on suuri syy, miksi näimme nousun uusissa kryptovaluutoissa.

Se on myös syy siihen, miksi monet pitävät Ethereumia tulevaisuutena eikä Bitcoinina.

Ethereum Wallet – Kuinka maksan ETH:lla?

Ethereumilla maksaminen on yksinkertaista, koska voit siirtää sitä helposti ja nopeasti muille Ethereumin käyttäjille. Sinulla on digitaalinen lompakko kaikissa salauspörsseissä ja voit siirtää Ethereumin suoraan täältä jonkun toisen Ethereum-lompakkoon.

Jotkut näistä lompakoista toimivat monissa erilaisissa kryptovaluutoissa, kun taas toiset toimivat vain Ethereumilla tai Bitcoinilla.

Miksi Ethereum on tulevaisuuden salausvaluutta?

Kryptovaluuttaympäristöissä käydään kiihkeitä keskusteluja siitä, mikä valuutta tulee nousemaan suosituimmaksi valuutaksi. Jos sijoitat Ethereumiin ja siitä tulee tulevaisuuden kaikkien kryptovaluuttojen oletusarvo, voit ansaita paljon rahaa. 

Aktiivisena sijoittajana ei voi tehdä muuta kuin pysyä kehityksen mukana ja seurata uutisia.

Tällä hetkellä näyttää siltä, että Ethereumilla on merkittävä rooli tulevaisuuden kryptovaluuttamaailmassa. 

Ethereumin kurssi

Alla olevasta kaaviosta voit nähdä Ethereumin kurssin viimeisen 24 tunnin aikana. Se on live-kaavio, joten voit aina tallentaa tämän artikkelin, jos haluat myöhemmin tarkistaa Ethereumin hinnan.

Ethereum-kurssi: Coingeckosta viime vuoden aikana.

Ethereum-kurssi elokuusta 2018 elokuuhun 2019.

Vuoden 2018 lopulla tapahtuneen suuren salausvaluuttakurssin nousun aikana Ethereumin arvo oli yli 1 300 dollaria. Nyt se on löytänyt vakaamman tason, joka on 180-300 dollarin välillä.

Onko Ethereum-sijoitus hyvä idea?

Vain tulevaisuus näyttää, onko Ethereum hyvä sijoitus. On kutienkin paljon viitteitä siitä, että Ethereum on hyvä sijoitus, koska sitä voi käyttää useissa paikoissa.

Sijoitusten suhteen on aina vaikea ennustaa tulevaisuutta. Jos uskot kryptovaluuttaan ja sen takana olevaan blockchain-tekniikkaan, sinulla on hyvä olla Ethereum osana salkkuasi.

Täällä voit nähdä Ethereumin valtavan sijoituspotentiaalin.

Täältä voit nähdä, että Ethereum on ollut hyvä sijoitus viime vuosina. Lähde: CoinMarketCap.

Ethereum perustettiin vuonna 2015, ja jos olisit ostanut Ethereumin tuolloin, se olisi ollut hyvä sijoitus. Varsinkin, jos olisit myynyt sitä, kun markkinat olivat huipussaan.

Tämä kertoo jotain Ethereumin potentiaalista. On vaikea sanoa, jatkuuko tämä suuntaus. Tämä riippuu siitä, mihin suuntaan kryptokommarkkinat ovat siirtymässä.

Hyvä ratkaisu on, että pidät Ethereum-valuuttaa portfoliossasi ja seuraat sen kehitystä. Aktiivinen sijoittaja voi edelleen ansaita paljon rahaa kryptovaluutoissa. 

Suosittelemme, että käytät eToroa Ethereumin ostamiseen.